Tung leverans via vår hamn till Cortus Energy!

När det handlar om riktigt stora och otympliga produkter så har vi på RLT en stor fördel. I nära anslutning till våra lokaler finns det även en kaj som är byggd speciellt för vårt industriområde. RLT kan skeppa ut enormt stora projekt, som annars hade varit svårt att transportera på väg, kranen i hamnen klarar 160 ton så vi klarar av de största projekten. Vi har under en längre tid haft ett större jobb för Cortus Energy AB där vi tillverkar en anläggning för biokoks och förnybar energigas. Hjärtat i anläggningen är den stora förgasaren som nu skeppas iväg till Höganäs där fabriken skall startas upp. Tack vare vår möjlighet att använda båt och sjöväg, så kan vi minska både kostnader och tid för transporten.

FAKTA KRING TRANSPORTEN

Vikt: 20 ton
Bredd: 4 m
Längd: 10 m
Tungtransport från svetsföretaget RLT i Karlstad
Polisen hjälper till med trafiken när RLT i Karlstad transporterar ut den stora förgasaren man tillverkat för Cortus Energy
Polisen hjälper till med trafiken när RLT i Karlstad transporterar ut den stora förgasaren man tillverkat för Cortus Energy